Track 21

فصل: Level 2 / : CD 1 / درس 20

Track 21

توضیح مختصر

  • زمان مطالعه 0 دقیقه
  • سطح ساده

دانلود اپلیکیشن «زبانشناس»

این درس را می‌توانید به بهترین شکل و با امکانات عالی در اپلیکیشن «زبانشناس» بخوانید

دانلود اپلیکیشن «زبانشناس»

فایل صوتی

برای دسترسی به این محتوا بایستی اپلیکیشن زبانشناس را نصب کنید.

متن انگلیسی درس

Unit 4

Culinary arts

owning a successful restaurant

Page 35

tried out

Good afternoon.

Today we’re going to talk about the wait staff in a restaurant.

First, I want to focus on who makes up the staff. Who these people are? What they’re called? For example, the chefs, the cooks, the servers and so on.

Then I plan to talk about what their roles and responsibilities are. This will help you understand how they all work together and depend on each other to make the restaurant successful.

Alright, so now let’s get started.

Let’s look at who works in say a medium-size restaurant.

مشارکت کنندگان در این صفحه

تا کنون فردی در بازسازی این صفحه مشارکت نداشته است.

🖊 شما نیز می‌توانید برای مشارکت در ترجمه‌ی این صفحه یا اصلاح متن انگلیسی، به این لینک مراجعه بفرمایید.