سرفصل های مهم
تاریخچه شکلات
توضیح مختصر
- زمان مطالعه 0 دقیقه
- سطح سخت
دانلود اپلیکیشن «زبانشناس»
فایل صوتی
برای دسترسی به این محتوا بایستی اپلیکیشن زبانشناس را نصب کنید.
ترجمهی درس
تاریخچه شکلات
بسیاری از مردم معتقدند که شکلات در اصل از اروپا آمدهاست. با این حال، شکلات که «غذای خدایان» نامیده میشود، اولین بار در قارهی آمریکا ساخته شد. اولین شکلات بسیار متفاوت با شکلات امروزی بود.
درختان شکلات وحشی میتوانند بهراحتی در جنگل بارانی آمازون رشد کنند و دستههای گل روی این درختان به بذر تبدیل میشوند. در هر دانه حدود ۲۰ تا ۶۰ دانهی کاکائو میتوان یافت. دانههای کاکائو مادهای است که برای دست کردن انواع شکلاتهای شیرین، آرامبخش و خوشمزه مورد نیاز است.
فرهنگ مایان و آزتک هر دو تصور میکردند که خدایان درختان شکلات را از بهشت آوردهاند. مایاها و آزتکها با استفاده از دانههای این درخت الهی نوشیدنی خاصی با بوی بسیار مطبوع درست کردند. با کمال تعجب، آزتکها معتقد بودند که این ماده برای زنان و کودکان سمی است.
در دههی ۱۵۰۰، کورتس کاشف اسپانیایی با آزتکها ملاقات کرد. کورتس کاملاً به مزارعی که در آن آزتکها درختان شکلات میکارند علاقهمند شد. وقتی به اروپا برگشت دانههای کاکائو را با خود برد. او مردم اسپانیا را با نوشیدنی شکلاتی آزتک آشنا کرد.
حدود ۱۰۰ سال بعد، پادشاهان، ملکهها و اعضای طبقهی بالا از نوشیدن شکلات لذت میبردند. حتی بیشتر از آن لذت بردند وقتی یاد گرفتند که شکر را به نوشیدنی اضافه کنند! طولی نکشید که شکلات در سراسر اروپا پخش شد.
ماشینآلات جدید به سازندگان شکلات این امکان را میداد تا محصولات خود را به کمال برسانند و با سرعت بسیار بالایی تولید کنند. آماده کردن دانه به روشهای خاص عطر شکلات را به همراه داشت. دانهها با شیر غلیظ ترکیب شده و بافت نرمی از شکلات به وجود میآوردند.
امروزه شکلاتهای معاصر با طعمهای ملایم قفسههای مغازههای شکلاتفروشی را پر کردهاند. انواع مختلف شکلات موجود امروزی بسیار متفاوت است. دوستداران شکلات واقعی میتوانند تشخیص دهند که کدامیک بهترین است. آنها به شما خواهند گفت که طعم شکلات با کیفیت بالا مدتها پس از اتمام آن روی کام میماند.
متن انگلیسی درس
The History of Chocolate
Many people believe that chocolate originally came from Europe. However, chocolate, called the “food of the gods,” was first made in the Americas. The first chocolate was very different from contemporary chocolate.
Wild chocolate trees can grow easily in the humid Amazon rainforest Clusters of flowers growing on these trees turn to seeds. About 20 to 60 cacao beans can be found each seed. Cacao beans are the ingredient needed to create sweet, soothing, and delicious chocolate treats.
The Mayan and Aztec cultures both thought that chocolate trees were brought from paradise by gods. The Mayans and Aztecs used the beans from this divine tree to create a special beverage with a very pleasant odor. Surprisingly, the Aztecs believed that it was toxic to women and children.
In the 1500s, the Spanish explorer Cortes met the Aztecs. Cortes became quite interested in the plantations where the Aztecs cultivated chocolate trees. When he returned to Europe, he took cacao beans with him. He introduced the people of Spain to the Aztecs’ chocolate beverage.
Over the next 100 years or so, kings, queens, and members of the upper class enjoyed drinking chocolate. They enjoyed it even more once they learned to add sugar to the beverage! Soon, chocolate had spread all across Europe.
New machines allowed chocolate makers to perfect their products and produce them at a very rapid rate. Preparing the beans in special ways brought out the aroma of chocolate. The beans were combined with condensed milk to give the chocolate a smooth texture.
Today, contemporary chocolates with subtle flavors fill the shelves of chocolate shops. The different types of chocolate available today vary widely. True chocolate lovers can tell which is best, though. They will tell you that the flavor of high-quality chocolate stays on the palate long after you finish it.
مشارکت کنندگان در این صفحه
تا کنون فردی در بازسازی این صفحه مشارکت نداشته است.
🖊 شما نیز میتوانید برای مشارکت در ترجمهی این صفحه یا اصلاح متن انگلیسی، به این لینک مراجعه بفرمایید.