مجموعه ی پنجم

شصت ثانیه با علم ، فصل 5 : مجموعه ی پنجم

درباره‌ی این فصل:

پادکستی برای عاشقان علم و تکنولوژی

این شامل 20 زیر است:

بعضی از افراد فقط برای خوردن غذای رایگان قرار می گذارند که انجام این کار داشتن شخصیت خاصی را طلب می کند

دانشمندان به هوش های مصنوعی آموخته اند که چگونه پاسخ افرادی که صحبت های ناخوشایند و مذبورانه می زنند را بدهند.

محققان رباتی را برنامه ریزی کرده اند که با بو کردن غذا ها می تواند فاسد بودن آنها را تشخیص دهد.

مغز افراد نابینا با محیط وفق پیدا می کند

انسان های اولیه از تبر های دستی برای کشتن حیوانات استفاده می کردند. اما یک مطالعه ی جدید نشان می دهد که آنان از ابزار پیشرفته تری نیز استفاده می کردند.

سنجاب ها مکررا محیط اطرافشان را به خاطر وجود عقاب ها، جغد ها و شکارچیان دیگر بررسی می کنند

آن ها فقط روی یک پا و در کنار دیگران نمی ایستند، اما اغلب برخی از اعضای گروه را انتخاب می کنند.

تاریخ گذاری صحیح مواد غذایی می تواند از به دور ریخته شدن مقدار زیادی از غذای کاملا سالم جلوگیری کند.

حشرات کوچک در دمای پایین کمتر جذب گیاهان می شوند.

با رسیدن توفان دورین به فلوریدا، مشخص شد که عنکبوت ها زاد و ولد بیشتری پس از این شرایط دارند.

یک تحقیق نشان می دهد که صفحات الکترونیکی تاثیر چندانی بر روی کودکان و سلامت ذهنی آن ها نمی گذارد.

همانطور که این ساختار های کوچک رشد می کنند، فعالیت های مغزی آنان نمایان تر می شود.

مخترعان باتری های لیتیوم یونی برنده ی جایزه ی نوبل شیمی شدند.

شکستگی های پوسته ی مریخ به دانشمندان نشان می دهد که زیر پوسته چه چیزهایی وجود دارد.

حدود ۶۰ درصد زباله های آب تصفیه شده از بازمانده های فیلتر های لباسشویی هستند.

گوش های غربی می توانند نت هایی را بشنوند که بومیان بولیوی نمی توانند آنها را بشنوند.

بی بی سی و نتفلیکس همیشه روی خوش مستند ها را نشان می دهند و از نشان دادن آسیب هایی که ما به طبیعت می زنیم خود داری می کنند.

دانشمندان ایزوتوپ بین ستاره ای را در زیر یخ های قطب جنوب کشق کرده اند که می تواند نشان دهنده این باشد که زمین از بازماندگان انفجار یک ستاره تشکیل شده است.

تست دی ان ای از قربانیان مرگ سیاه در قرون وسطی نشان دهنده ی چگونگی پخش شدن این طاعون در اروپا است.

برخی از ویژگی های جمجمه ی شما باعث افزایش و یا تغییر در صدای ورودی محیط به گوش شما می شود.

مشارکت کنندگان در این صفحه

تا کنون فردی در بازسازی این صفحه مشارکت نداشته است.

🖊 شما نیز می‌توانید برای مشارکت در ترجمه‌ی این صفحه یا اصلاح متن انگلیسی، به این لینک مراجعه بفرمایید.